ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Όλες οι φωτογραφίες παραδοσιακών, εκκλησιαστικών και χειροποίητων κοσμημάτων των blog και του facebook ανήκουν στο εργαστήριο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ και απαγορεύεται η εμπορική χρήση τους (αφίσες, ημερολόγια κλπ) δίχως να ζητηθεί πρώτιστα άδεια και δίχως αναφορά του εργαστηρίου σύμφωνα με το νόμο 2121/92 περί πνευματικών δικαιωμάτων. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση στο διαδίκτυο με αναφορά του εργαστηρίου με ενεργό link και του φωτογράφου όπου αναφέρεται. Η αφαίρεση λογοτύπου διώκεται αυστηρά από το νόμο.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ UNESCO


Το εργαστήριο Παραδοσιακών Κοσμημάτων "ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ"  μετά απο πρόσκληση του Ομίλου Unesco  , συμμετείχε στην Ομαδική Έκθεση Εικαστικών , η οποία διεξήχθη παράλληλα με τις εργασίες του συνεδρίου  "Αφιέρωμα στην Ευβοική Φορεσιά και Γαστρονομία" που έγινε στις 12-13 Οκτωβρίου 2013 , στο νεοκλασσικό  κτίριο που στεγάζεται ο Όμιλος Unesco  επί της οδού Πειραιώς , στο κέντρο της Αθήνας . Η εκδήλωση στέφτηκε απο μεγάλη επιτυχία .
Στην έκθεση αυτή  ο ιδιοκτήτης και δημιουργός  του εργαστηρίου  κ. Θεοφάνης Ραμιώτης , συμμετείχε με  χειροποίητα παραδοσιακά κοσμήματα της Εύβοιας , τα οποία κατασκευάζει στο εργαστήριό του στην Ιστιαία.
Το διήμερο τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Παιδείας  κ. Συμεών Κεδίκογλου , ο κ. Παπανικολάου , εκπρόσωπος του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου κ. Σίμου Κεδίκογλου , ο Πρόεδρος του Ομίλου Unesco  κ. Μαρωνίτης και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού τμήματος του Ομίλου Unesco ,  προκαθήμενοι της Εκκλησίας του Π. Ημερολογίου , καθώς και αρκετοί ζωγράφοι, εικαστικοί και λάτρεις της παράδοσης.

ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Συμεών Κεδίκογλου
στην έκθεση παραδοσιακών κοσμημάτων Ευβοίας του κ. Θ. Ραμιώτη. 

Προκαθήμενοι της Εκκλησίας του Π. Ημερολογίου στην Έκθεση του κ. Ραμιώτη. 
ο κ. Ραμιώτης με την κ. Ιωάννα Ανανία που παρουσιάζει
την παραδοσιακή φορεσιά της Ιστιαίας - Αιδηψού και κοσμήματα του εργαστηρίου

ο κ. Ραμιώτης με την γλύπτρια και συγγραφέα κ. Ολυμπία Φίκα