ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Όλες οι φωτογραφίες παραδοσιακών, εκκλησιαστικών και χειροποίητων κοσμημάτων των blog και του facebook ανήκουν στο εργαστήριο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ και απαγορεύεται η εμπορική χρήση τους (αφίσες, ημερολόγια κλπ) δίχως να ζητηθεί πρώτιστα άδεια και δίχως αναφορά του εργαστηρίου σύμφωνα με το νόμο 2121/92 περί πνευματικών δικαιωμάτων. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση στο διαδίκτυο με αναφορά του εργαστηρίου με ενεργό link και του φωτογράφου όπου αναφέρεται. Η αφαίρεση λογοτύπου διώκεται αυστηρά από το νόμο.

ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ι.Μ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ






Το εργαστήριο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ παρουσίασε δουλειά του σε εκκλησιαστικά και παραδοσιακά κοσμήματα στις 11 Νοεμβρίου 2013 στην Έκθεση Εικαστικών που διοργανώθηκε απο τον Όμιλο Unesco  στο Star Football Club της Βούλας .
 Η Έκθεση πλαισίωσε τον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που διοργάνωσαν η Ι.Μ. Γλυφάδας , ο Π.Σ.Α.Π. ( Πανελλήνιος Σύλλογος Αμοιβόμενων Ποδοσφαιριστών) και ο Όμιλος Unesco Πειραιώς και Νήσων , με σκοπό τα έσοδά του να διατεθούν για το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως . Οι δύο ομάδες αποτελούνταν από Διεθνείς Βετεράνους Ποδοσφαιριστές και γνωστούς Καλλιτεχνες.
Από το τερέν και την έκθεση παρέλασε πλήθος κόσμου και διασήμων προσώπων , οι οποίοι συνεχάρησαν τους καλλιτέχνες για τα έργα τους .
περισσότερες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες και την έκβαση του αγώνα μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο εδώ
Τον κ. Θεοφάνη Ραμιώτη για τη δουλειά του συνεχάρη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ.κ. Παύλος , πολλοί ιερείς και διάσημοι καθώς και ο ιδιοκτήτης του Star Football Club κ. Λευτέρης Πανταζής , οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μαζί του .

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γλυφάδας κ.κ. Παύλο

Με τον κ. Λευτέρη Πανταζή 


ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Παύλος επεξεργάζεται τα κοσμήματα του κ. Ραμιώτη